ENGLISH

Onderwijs is de functie die de (studiegerelateerde) belangen van de student beschermd binnen de faculteit. De verantwoordelijken van onderwijs of StuVers zorgen daarvoor. Als er problemen zijn op vlak van de opleiding, krijgen ze die doorgespeeld door de jaarverantwoordelijken of onmiddellijk van de studenten zelf en zullen ze hun best doen om die problemen zo goed en zo snel mogelijk op te lossen. Daarvoor zetelen ze in de POC, StuRa …

Met vier StuVers is het echter moeilijk om gehoor te hebben voor elke student, daarom zijn er jaarverantwoordelijken nodig. Dat zijn personen die samen met de studenten in de aula zitten en dus zo een gemakkelijker aanspreekpunt zijn. Elke fase heeft 2 jaarverantwoordelijken nodig die de taak op zich nemen om dat aanspreekpunt te zijn. In het begin van het academiejaar zullen de StuVers langskomen in de aula’s om verdere uitleg te geven.

Als je zelf wil praten met de personen van onderwijs kan je naar de Werkgroep Onderwijs Apolloon, of kortweg WOA, komen. In die werkgroep worden alle problemen en idee├źn besproken. De WOA is er voor elke student van FaBeR.

Je kan ook altijd een mail sturen naar onderwijs@apolloon.org

 

Studentenvertegenwoordigers

RevaKi

Astrid Huybrechts

LO&BW

Rani Limme

 

Hieronder vind je een schema over hoe de studentenvertegenwoordiging in elkaar zit.

overzicht-onderwijs-pptx-1