PRAESIDIUM

Apolloon is de studentenvereniging voor de studenten van de faculteit Bewegings- en Revalidatiewetenschappen (KU Leuven), of simpelweg afgekort tot FaBeR. Om alles in goede banen te leiden, moet er natuurlijk een bestuur zijn van de studentenvereniging en dat is dan het praesidium.

Voor het academiejaar 2023-2024 zal de ploeg ROMULUS er voor zorgen dat jullie een fantastisch jaar gaan meemaken met toffe evenementen en spetterende herinneringen! Tijdens het komende academiejaar mogen we tevens het 80ste bestaansjaar van Apolloon vieren.

Voor het komende academiejaar 2024-2025 is de opkomende ploeg volop de kiesperiode aan het voorbereiden. Dit zal gebeuren onder toeziend oog van het neutraal comité waar Yoram Müller-Jabush, Annelien Pieters, Evy van Parys en Rune Recour deel van uitmaken. 

WAAR KAN JE ONS VINDEN?

SPORTZAK

De Sportzak is de fakbar (faculteitsbar) voor onze studentjes die graag hun dorst willen lessen na een pittige sportsessie in het sportkot of gewoon plezier willen hebben met de tofste mensen en fantastische muziek!

Wij zijn van zondag tot en met donderdag open van 22u tot ‘s morgens laat.

Tervuursevest 60
3000 – Leuven

CURSUSDIENST

Natuurlijk kan je veel plezier maken etc., maar uw cursus open doen kan zeker geen kwaad. Je kan al je boeken en ander materiaal bij ons kopen in de cursusdienst onder de Alma 3!

Steengroevenlaan 3
3001 – Heverlee

Contacteer ons