Xerius

Nog even op de tanden bijten en je hebt je droom waargemaakt, je bent Kinesitherapeut. Misschien sta je af en toe al stil bij de volgende stap, je start als zelfstandige. Xerius kan je hierbij helpen. Wij begeleiden jou stap voor stap door het hele proces naar je zelfstandige carrière.

Curalia

Curalia is de sector-specialist bij uitstek op het vlak van verzekeringen en pensioenopbouw voor zorgverleners. Als zorgverleners spreken we de taal van onze leden en creëren we samen duurzame mogelijkheden. Bovendien plukken onze leden zelf de vruchten van onze groei, aangezien we een onderlinge structuur hebben.


Met LifeCycle leveren we proactief advies en producten op maat van elke stap richting een nieuwe mijlpaal. Hiermee stimuleren we zorgverleners om alles uit het leven te halen. Omdat wij hun noden en behoeften beter dan elke andere verzekeraar begrijpen, beschermen we hen maximaal vandaag en bouwen we effectief mee aan hun toekomst.

 
 


Meer weten? 

Surf naar https://www.curalia.be/nl

 
 

Acerta

Starten als kinesist
Studeer je binnenkort af en ga je aan de slag als kinesist? Dan moet je eerst een aantal administratieve zaken in orde brengen voor je sociaal statuut als zelfstandige. Denk aan je inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO), je ondernemingsnummer en je aansluiting bij een sociaal verzekeringsfonds voor je sociale bijdragen.

Acerta Ondernemingsloket en Sociaal Verzekeringsfonds regelt het voor jou, zodat jij straks zorgeloos je eerste patiënten helpt.

Wilt u dat uw bedrijf hier komt staan?

Stuur dan gerust een mail naar: bdr@apolloon.org.