ACERTA

ACERTA: DE KRACHT VAN MENSEN

Onze partner-klanten, daar gaan we voor. We zorgen en ontzorgen zodat jij – als starter, zelfstandige, werkgever of boekhouder – in elke fase van je groeiproces maximaal kan inzetten op je eigen kracht en die van je medewerkers.

HILL FIT

JOUW DOEL EERST

Fitness moet leuk zijn. Wie al wat ervaring in de fitness heeft, weet hoe verfrissend het kan zijn om een uurtje te sporten. Ook al moet je lichaam flink wat arbeid leveren, na de fitness kan je er weer helemaal tegenaan met een frisse en heldere geest. Gedaan met stress!

PANEVITA

DE LEKKERSTE BROODJES VAN LEUVEN

Lekkere belegde broodjes en slaatjes maken is ons vak en met meer dan 17 jaar op de teller, durven wij gerust te stellen dat wij dit vakmanschap aardig beheersen. De meer dan 50 soorten belegde broodjes en 10 slaatjes spreken spreken voor zich. De liefde voor het vak en de familiale warmte tussen moeder en zoon achter de toog krijg je er gratis bij.

ROUTE DU SOLEIL

IT’S THE JOURNEY, NOT THE DESTINATION

Met onze concepten willen we zoveel mogelijk jonge mensen samenbrengen op unieke locaties. We geloven er sterk in dat de beste ervaringen deze zijn die je kan beleven met anderen.

Wilt u dat uw bedrijf hier komt staan?

Stuur dan gerust een mail naar: bdr@apolloon.org.