ROUTE DU SOLEIL

IT’S THE JOURNEY, NOT THE DESTINATION

Met onze concepten willen we zoveel mogelijk jonge mensen samenbrengen op unieke locaties. We geloven er sterk in dat de beste ervaringen deze zijn die je kan beleven met anderen.

6D

6d Sports Nutrition ontwikkelt samen met Bakala Academy en Medix Laboratoires zuivere, wetenschappelijk gefundeerde sportdranken en sportvoedingssupplementen voor recreatieve sporters én professionals. Al onze ingrediënten, producten en aanbevelingen worden uitvoerig getest op effectiviteit. Op basis van onze universitaire kennis en jarenlange ervaring bieden we voor elk doel kwalitatieve, perfect gedoseerde ondersteuning. Vanuit een samenwerking tussen twee innovatieve spelers staat 6d Sports Nutrition voor transparantie, zuiverheid en effectiviteit.

Amonis

Amonis zorgt voor meer sociale en financiële zekerheid in uw leven als kinesist. We bieden een – fiscaal interessant! – aanvullend pensioen en dekkingen bij arbeidsongeschiktheid, overlijden, invaliditeit, moederschap en afhankelijkheid. Bescherming voor nu en voor later dus! Amonis kiest daarbij voor de persoonlijke aanpak en bekijkt elke situatie afzonderlijk. Ons uitgebreide netwerk van specialisten berekent nauwgezet welke producten en welke combinaties voor u ideaal zijn. Logisch dat Amonis al 10 keer uitgeroepen werd tot beste pensioenfonds van België in de afgelopen vijftien jaar, de laatste keer door World Finance in 2017!

ACERTA

ACERTA: DE KRACHT VAN MENSEN

Onze partner-klanten, daar gaan we voor. We zorgen en ontzorgen zodat jij – als starter, zelfstandige, werkgever of boekhouder – in elke fase van je groeiproces maximaal kan inzetten op je eigen kracht en die van je medewerkers.

HILL FIT

JOUW DOEL EERST

Fitness moet leuk zijn. Wie al wat ervaring in de fitness heeft, weet hoe verfrissend het kan zijn om een uurtje te sporten. Ook al moet je lichaam flink wat arbeid leveren, na de fitness kan je er weer helemaal tegenaan met een frisse en heldere geest. Gedaan met stress!

PANEVITA

DE LEKKERSTE BROODJES VAN LEUVEN

Lekkere belegde broodjes en slaatjes maken is ons vak en met meer dan 17 jaar op de teller, durven wij gerust te stellen dat wij dit vakmanschap aardig beheersen. De meer dan 50 soorten belegde broodjes en 10 slaatjes spreken spreken voor zich. De liefde voor het vak en de familiale warmte tussen moeder en zoon achter de toog krijg je er gratis bij.

Curalia

Curalia is een onderlinge verzekeringsmaatschappij die zich specifiek richt op alle (para)medische zorgverleners. Wij bieden een totaalpakket aan verzekeringen dat afgestemd is op uw behoeften, ongeacht uw statuut. Concreet betekent dit dat we alles in huis hebben op vlak van aanvullende pensioenopbouw, maar u kan bij ons ook terecht voor al uw andere beroep gerelateerde en privéverzekeringen.

Ons ledenbestand telt 22 000 zorgverleners waaronder meer dan 6 000 kinesitherapeuten. De afgelopen 52 jaar hebben we een ijzersterke reputatie opgebouwd op vlak van het beheer en opvolging van het RIZIV-statuut voor geconventioneerde zorgverstrekkers. We zijn de grootste verzekeraar in België wat betreft het aantal RIZIV-contracten in beheer.

Dankzij ons unieke CuraNova-concept genieten uw aanvullende pensioenplannen (RIZIV, VAPZ, pensioensparen) de veiligheid van een verzekeringscontract en de flexibiliteit van een hoge, jaarlijks gegarandeerde intrestvoet.

De zorgverleners zijn onze eerste prioriteit. Onze leden zien ons als een betrouwbare partner en dat uit zich in langdurige relaties.

Wilt u dat uw bedrijf hier komt staan?

Stuur dan gerust een mail naar: bdr@apolloon.org.