Meer weten? 

Surf naar www.acerta.be

Acerta

Starten als kinesist
Studeer je binnenkort af en ga je aan de slag als kinesist? Dan moet je eerst een aantal administratieve zaken in orde brengen voor je sociaal statuut als zelfstandige. Denk aan je inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO), je ondernemingsnummer en je aansluiting bij een sociaal verzekeringsfonds voor je sociale bijdragen.

Acerta Ondernemingsloket en Sociaal Verzekeringsfonds regelt het voor jou, zodat jij straks zorgeloos je eerste patiënten helpt.  

IN-FIDES

IN-FIDES is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar die al meer dan 40 jaar ervaring heeft in het verzekeren van medische en paramedische beroepers.

Zij zijn niet enkel specialist in het verzekeren, maar ook in het begeleiden en ondersteunen van startende kinesisten. 

Dankzij hun marktstudies en jarenlange expertise zorgen zij voor een objectief en op maat gemaakt advies. Een visuele voorstelling van de werking van IN-FIDES vinden jullie terug via onderstaand filmpje

https://player.vimeo.com/video/430650211  

Meer weten?

Surf naar www.infides.be

 
 

Meer weten? 

Surf naar www.curalia.be

Curalia

Curalia is de sector-specialist bij uitstek op vlak van verzekeringen en pensioenopbouw voor zorgverleners. Als zorgverleners spreken we de taal van onze leden en creëren we samen duurzame mogelijkheden. Bovendien plukken onze leden zelf de vruchten van onze groei, aangezien we een onderlinge structuur hebben.

Met LiveCycle leveren we proactief advies en producten op maat van elke stap richting een nieuwe mijlpaal. Hiermee stimuleren we zorgverleners om alles uit het leven te halen. Omdat wij hun noden en behoeften beter dan elke andere verzekeraar begrijpen, beschermen we hen maximaal vandaag en bouwen we effectief mee aan hun toekomst.


Xerius

Nog even op de tanden bijten en je hebt je droom waargemaakt, je bent Kinesitherapeut. Misschien sta je af en toe al stil bij de volgende stap, je start als zelfstandige. Xerius kan je hierbij helpen. Wij begeleiden jou stap voor stap door het hele proces naar je zelfstandige carrière.

 Meer weten? 

Surf naar www.xerius.be

Amonis

Meer weten?

Surf naar www.amonis-starter.be

Amonis

 Wie is Amonis?

Amonis is het pensioenfonds voor de medische en paramedische beroepen, gespecialiseerd in hun sociale voordelen RIZIVAmonis is al 11 keer uitgeroepen tot het beste Belgische pensioenfonds en ondersteunt al meer dan 50 jaar de carrières van professionals in de gezondheidszorg. 

Wij ondersteunen je bij de start van je carrière! 

Je bent binnenkort afgestudeerd, gefeliciteerd met dit prachtige traject! Er staan je enkele administratieve procedures te wachten voordat je 100% van je tijd aan je job kunt wijden. Door je te laten adviseren en begeleiden door specialisten bespaar je veel tijd. 

3 overtuigende redenen om Amonis te kiezen: 

· 1,2% basisinterest in 2021, het hoogste rendement op de markt

· 2,15%* globaal nettorendement toegekend voor 2020

· Voordelige voorwaarden voor al uw verzekeringen 

Concentreer je op je beroep en laat je begeleiden door experts !

 
 

Sit & Sleep

Veel rugproblemen worden mee veroorzaakt door een verkeerde, voorovergebogen lichaamshouding. Sit & Sleep biedt een ruim gamma producten aan, die een gezonde neutrale zit- en slaaphouding bevorderen. 

Op die manier willen we jouw levenskwaliteit verhogen. Aan de ontbijttafel, in de wagen, op het werk, zelfs in je relaxzetel of je bed: telkens staat rugvriendelijkheid centraal. Bezoek de winkel in Korbeel-Lo of bezoek onze website. 

Op zoek naar een uitdagende en interessante studentenjob? Sit & Sleep biedt een aangename werksfeer waarbij creatief en analytisch denkvermogen nodig zijn om de levenskwaliteit van klanten te verbeteren door het adviseren en verkopen van hoogkwalitatieve ergonomische producten. Bij interesse stuur je je cv naar  leuven@sit-and-sleep.be

 

Meer weten?

Surf naar http://www.sit-and-sleep.be

Meer weten?

Surf naar www.medicusspecialist.be

Medicus Specialist

Medicusspecialist?

We zijn een team van onafhankelijke verzekeringsmakelaars met rechtstreekse contacten bij boekhouders, advocaten en kredietinstellingen.

Daardoor kent ons team de noden van medische- en paramedische beroepen perfect.

Wij gaan Medici ontzorgen, dat doen we door:

  • een duidelijk financieel/fiscaal stappenplan aan te bieden
  • verstaanbare taal te spreken
  • mee te denken met jullie, om de juiste beslissingen te nemen
  • een correcte opvolging

Vandaag, morgen en in de toekomst. Daar staan wij voor!

Onze manier van werken

Je hebt één vast aanspreekpunt, zodat je maar één keer jouw verhaal moet doen. Vervolgens staat ons team van specialisten voor je klaar over gans Vlaanderen. Samen behartigen wij jouw belangen als medicus.

Contact voor bedrijven

Wilt u dat uw bedrijf hier komt te staan? Vul dan gerust deze contact form in of stuur een mail naar bdr@apolloon.org .