Waar vind ik mijn lesmateriaal?

Er zijn 4 mogelijkheden:

  1. Bij de prof zelf. Dit wordt tijdens zijn/haar les bekend gemaakt.
  2. Bij de Apolloon-cursusdienst. Kijk voor je eigen literatuurlijst op http://apolloon.cursusdienst.org/. Op deze website maak je je eigen account middels je KULeuven login waarna je aangeeft welke opleiding en vakken je volgt.
  3. Op Toledo, het online portaal voor studenten en professoren.
  4. In de Acco die gelegen is op de campus van Heverlee (naast de Moete en voor aula K). Dit gaat meestal over de verplichte handboeken. De Acco-handboeken zijn ook bij ons verkrijgbaar op bestelling! Wij verkopen deze aan de Acco-ledenprijs voor alle studenten.

Hoe werkt de cursusdienst? 

We werken met een bestelsysteem. Dit houdt in dat cursussen alleen maar verkrijgbaar zijn nadat je een bestelling hebt geplaatst. Hiervoor maak je een account aan op: http://apolloon.cursusdienst.org/, middels je KULeuven login en wachtwoord. Vervolgens kun je aangeven welke opleiding je volgt en welke vakken je meedoet.

Na al je persoonlijke gegevens te hebben ingevuld, kun je boeken gaan reserveren. Automatisch worden de boeken weergegeven onder de vakken die je volgt. Deze kun je aanvinken en reserveren. Nadat ze gereserveerd zijn, krijg je automatisch een bericht onder ‘Mijn reservaties’ hoe het staat met je bestelling. Vanaf het moment dat er boeken aan je reservaties zijn toegekend, kun je ze bij ons komen ophalen. Zodoende voorkomen we dat je onnodig vaak naar het secretariaat moet komen. Vergeet niet je studentenkaart mee te brengen bij het afhalen van de cursussen.

Kijk voor een korte handleiding onder het submenu cursusdienst -> cursussen bestellen

Wat kan ik dan bij jullie verkrijgen? 

Wij zorgen voor het lesmateriaal van professoren die ermee akkoord gaan dat wij dit voor hen verdelen. Dit zijn hoofdzakelijk cursussen, maar voor sommige vakken zorgen we ook voor het printen van slides. Naast cursussen van proffen zelf, kun je bij ons ook Acco-handboeken verkrijgen.

We verkopen ook anatomische modellen, kinéjassen voor de stages en andere accessoires die zeker van pas kunnen komen. Alle kiné accessoires vind je hier

Zijn er kortingen op de cursussen? 

Inderdaad, aan je studententijd hoef je geen financiële kater over te houden. Tijdens de eerste weken kan je vrijblijvend in het secretariaat van Apolloon jezelf lid maken. Ben je lid van Apolloon, dan geniet je van geweldige kortingen. Neem het van ons aan, jouw lidgeld heb je in een mum van tijd terugverdiend. 

Word je liever geen Apolloon-lid? Geen probleem, je hoeft geen lid te zijn om bij ons cursussen te kopen, we zijn er voor iedereen!

Hoe kan ik betalen bij de cursusdienst? 

Er is de mogelijkheid om te betalen met bancontact, maar natuurlijk ook door cash geld mee te brengen. 

Wanneer moet ik mijn cursussen komen halen? 

Als je cursussen zijn toegewezen, kan je ze komen afhalen tijdens de openingsuren van de cursusdienst (steeds hier op de site vermeld).

Belangrijk: zorg dat je cursussen besteld zijn vooraleer je naar de cursusdienst komt. Niet besteld = geen cursussen!

Wie kan ik contacteren bij problemen?

Bij eventuele problemen mag je altijd een mailtje sturen naar cursusdienst@apolloon.org. Vergeet zeker niet de Facebook-pagina te liken van de Cursusdienst. Daar worden alle updates geplaatst en kan je ook op een snelle manier de openingsuren van de CuDi vinden.