BELANGRIJK: je moet EERST je cursussen reserveren. Als je een mail krijgt dat ze toegewezen zijn, dan pas kunnen jullie ze komen ophalen. 

Kijk voor je persoonlijke literatuurlijst op: www.apolloon.cursusdienst.org

Een handleiding vind je hieronder:

Voor studenten die al eens boeken bestelden:

Allereerst ga je naar apolloon.cursusdienst.org en klik je rechtsboven op aanmelden. Daarna kun je inloggen met je KULeuven account (dit is je r/s-nummer en het wachtwoord dat je ook voor Toledo gebruikt).

Vervolgens als je aangemeld bent, klik je eerst op het mannetje rechtsbovenaan, en vervolgens op je naam. Nu kom je op de pagina van je profiel en kan je alles bewerken.
Klik op studierichtingen, en schrijf je uit als je nog bent ingeschreven in je “vorige fase” en schrijf je vervolgens in in je “huidige fase”. Indien je nog vakken van een ander jaar moet toevoegen, klik dan vervolgens op “vakken” en voeg deze vakken toe.

Het bestellen is niet gewijzigd ten opzichte van vorig jaar, maar indien je twijfelt, dan kan je altijd hieronder alles nog eens nalezen.

Voor nieuwe studenten:

Allereerst ga je naar apolloon.cursusdienst.org en klik je rechtsboven op aanmelden. Daarna kun je inloggen met je KULeuven account (dit is je r/s-nummer en het wachtwoord dat je ook voor Toledo gebruikt).

Vervolgens kun je al je gegevens invullen en aangeven welke opleiding je volgt. Door aan te geven dat je lid wil worden van de studentenkring maak je kenbaar dat je lid bent van Apolloon en een lidkaart van ons hebt. Zodoende wordt aan jou direct de ledenprijs toegekend bij het reserveren van boeken. Ook geef je aan in welk jaar (of welke jaren) je studeert en welke vakken je volgt. Daarna kun je per vak aanvinken welke boeken of cursussen je graag bij ons zou willen aankopen, deze reserveer je.

Staan er nog geen boeken voor jou op de site? Geen stress.. Wij zijn hier nog volop mee bezig. Rechts bovenaan kun je aanvinken dat je graag een e-mail ontvangt op het moment dat er cursussen en boeken worden toegevoegd aan de vakken die je volgt.

Je reservaties kun je altijd opvolgen via je login onder ‘Mijn reservaties’. Op het moment dat de boeken aan je zijn toegewezen, krijg je een bericht dat je boeken voor je klaar liggen. Als wij bijvoorbeeld met een stocktekort zitten, zal jouw boek nog niet worden toegewezen tot het weer beschikbaar is. Deze is dan voor jou gereserveerd en op het moment dat er weer boeken beschikbaar zijn worden zij automatisch het eerste aan jou toegewezen.

Een boek dat aan jou is toegewezen zal 2 weken voor jou gereserveerd blijven. Je dient het boek dus binnen twee weken bij ons op te halen. Daarna vervalt de reservatie, maar kun je het natuurlijk nog altijd opnieuw bestellen.

Ten laatste nog enkele korte opmerkingen:

  • Bij het ophalen van je boeken, die je altijd je studentenkaart bij te hebben, zo kunnen we zien welke boeken aan je toegewezen zijn en of je al dan niet lid bent van Apolloon.
  • Wil je boeken voor vrienden/vriendinnen meenemen? Vergeet dan niet hun studentennummer te vragen of eventueel hun studentenkaart mee te brengen. Hiermee worden de reservaties bekeken en kunnen de boeken verkocht worden. 
  • Boeken worden enkel verkocht op bestelling, dus vergeet niet een bestelling te plaatsen!
  • Zijn er nog vragen of heb je een probleem bij het aanmaken van je account. Stuur dan een mailtje naar cursusdienst@apolloon.org