Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Feestcafé @ OHL

1 oktober, 2020 20:00 - 01:00

Eindelijk zijn we terug!! Terug in onze geliefde studentenstad, terug bij onze geliefde medestudenten en helemaal terug bij onze geliefde studentenvereniging!

Iets anders dan anders, maar daarom niet met minder goesting, zijn we klaar om jullie een knallend academiejaar te bezorgen.

Kom zeker langs op ons eerste evenement van het jaar, ons gloednieuw ‘Feestcafé’! Breng 5 van je beste vrienden mee en reserveer een tafeltje in ons super gezellig café bij OHL. Jullie zullen aan tafel bediend worden en zittend jullie drankjes kunnen nuttigen. Wij voorzien speelkaarten & enthousiaste DJ’s met ontelbare schijfkes zodat het feestgehalte wat opgekrikt kan worden! Onze deuren zullen openen om 20u en stipt sluiten om 01u. Wij kijken er enorm naar uit om jullie allemaal terug te zien!!! 

WAAR? OHL Offside

 

INKOM (ter plaatse te betalen)

2 euro – Apolloon lid

3 euro – niet Apolloon lid 

 

DJ’s

21u-23u: Symaxx

https://www.facebook.com/DJSYMAXX/

 

23u-01u: Tomas Tessero 

https://www.facebook.com/tomas.tessero

 

DRANKJES AAN DEMOCRATISCHE PRIJZEN

TBA

 

PRAKTISCH

Vanaf donderdag 24 september kunnen jullie per tafel (van max 6 personen) inschrijven via een Google Forms link die in het evenement geplaatst zal worden. Jullie zullen dan per email een bevestiging krijgen van jullie reservatie! Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt! 

Aan de kassa zullen drankkaarten verkocht worden. Zowel cash als met bancontact betalen is mogelijk.

Het is verplicht een mondmasker te dragen bij het binnenkomen en verlaten van de zaal, alsook bij een toiletbezoek. Jullie dienen zelf een mondmasker te voorzien. Er wordt alcogel voorzien om jullie handen te kunnen ontsmetten.

Details

Datum:
1 oktober, 2020
Tijd:
20:00 - 01:00

Organisator

Feest
Email
feest@apolloon.org

Locatie

Off Side OHL
Kardinaal Mercierlaan 46
Leuven, Vlaams-Brabant 3001 België
+ Google Maps