Dag eerstejaars, welkom bij Apolloon!

Apolloon is de studentenvereniging die hoort bij jullie richting Kiné of LO&BW. Wij zorgen naast allerlei leuke evenementen (feestjes, cantussen, etc.) ook voor praktische zaken zoals een cursusdienst waar jullie boeken kunnen gaan halen en handige gadgets. Daarnaast zorgen we ook dat jullie stem gehoord wordt en dat de studenten vertegenwoordigd worden.
Kom zeker ook eens langs in de ‘Sportzak’ (in het kort; de zak), waar jullie naast pintjes en vele andere drankjes ook zeker de mensen van Apolloon kunnen vinden. Bekijk onze brochure op www.nieuwinleuven.be.

Onthaal

Heb je nog vragen, dan kan je altijd contact opnemen met Femke Laurijssen via
onthaal@apolloon.org. Zij zal jullie eerste jaar zo aangenaam mogelijk proberen te maken. Je kan je hier inschrijven voor het eerste bachweekend. Meer info vind je hier!

Jaargroepen

Voeg je zeker toe in onderstaande jaargroepen. Deze groepen zijn vooral handig om aan je medestudenten vragen te stellen en op de hoogte te blijven. 

Cursussen

Om je opleiding succesvol af te ronden, moet je cursussen hebben. Hoe je aan die cursussen geraakt, vind je op de pagina van de cursusdienst.

Blijf op de hoogte

De pagina wordt regelmatig aangevuld. Kom dus zeker af en toe terug kijken voor meer informatie.