DE SPORTZAK

De Sportzak is een kelder met karakter waarnaar de sportende student afzakt voor een glaasje goudgeel gerstenat of een homemade cocktail aan democratische prijzen. Hier wordt niet alleen gedronken, maar ook gedanst en gebabbeld. We organiseren er themafeestjes en zo is er voor ieder wat wils. Voor wie het sporten niet kan laten zijn er verschillende activiteiten voorzien zoals bierpong, darts en kickeren.

DE GRASMAEYER

“Lang lang lang geleden, toen de eekhoorns nog praatten, bevond de student zich in een duistere periode. De honger naar drank kon niet meer gestild worden door bier of wijn en de student verlangde naar het ultieme genot. De dappersten der studenten, de Sportkotters uiteraard, vertrokken en zweerden niet terug te keren voor zij dat genot gevonden hadden. Een paar jaar later verschenen zij terug uit de diepste kelders van het Leuvense en brachten de student de Grasmaeyer. Het recept is een groot geheim dat enkel mondeling wordt doorgegeven van de ene Zakbaas op de andere. Elk jaar komen de studenten van over de hele wereld om te proeven van deze godendrank die enkel geserveerd wordt in onze fantastische Sportzak.”

MEDEWERKERS

Zou je graag eens willen mee tappen of ons eens helpen bij grotere evenementen? Voeg je dan zeker toe in onderstaande groep.