Een kelder met karakter waarnaar de sportende student afzakt voor een glaasje goudgeel gerstenat of een homemade cocktail aan democratische prijzen. Hier wordt naast gedronken ook gefeest en gebabbeld en zelfs voor wie het sporten niet kan laten zijn er verscheidene activiteiten voorzien zoals bierpong, darts en kickeren.

UPDATE ZAK 2020-2021

Beste (toekomstige en ex-)studenten van de Faculteit Bewegings- en Revalidatiewetenschappen,
Beste sympathisanten,
 
Omdat het Sars-CoV-2 virus echter nog steeds circuleert en er nog geen duurzame oplossing tegen blijkt te zijn, hebben we het moeilijke besluit genomen om De Sportzak gesloten te houden tot nader order. Wij hadden gehoopt jullie allen terug met open armen te kunnen ontvangen, wij vermoeden dat jullie die gevoelens delen. Maar, uitstel is geen afstel. We zijn volop bezig met het uitwerken van alternatieven zodat jullie alsnog gezellig, in studentikoos verband, een drankje kunnen nuttigen. En als het weer kan, dan zullen we alles in het werk stellen om jullie terug in De Sportzak te kunnen ontvangen.
 
De sluiting van De Sportzak zal een geringe weerslag hebben op de verdere werking van Apolloon. Wij zijn hard in de weer met toch nog een goedgevuld jaar in elkaar te boksen. Wij zullen nog steeds paraat staan met onze cursusdienst, de vertegenwoordiging van alle studenten van de FaBeR blijft gewaarborgd en we doen ons uiterste best om in deze tijden jullie van genoeg ontspanningsmogelijkheden te voorzien. Over al deze zaken krijgen jullie snel nog een update.
 
Houd jullie goed,
You’ll Never Walk Alone
Praesidium Xplosion en de Algemene Vergadering

DE GEBODEN VAN DE ZAK

Bovenal bemin de Zak
Plas en kots op het gemak
De Zakbazen zult gij eren
Gij zult ze daags een pint trakteren
Doe niet wat onkuisheid is
Of gij zult rap weten hoe nat een pintje is
Vechten zult gij hier niet doen
Het sportkot heeft nog iets fatsoen
Tot slot een goede raad
De Zak blijft open tot ’s morgens laat

MEDEWERKERS

Zou je graag eens willen mee tappen of ons eens helpen bij grotere evenementen? Voeg je dan zeker toe in onderstaande groepen