Als sportiefste faculteit van heel Leuven proberen we jullie zo veel mogelijk activiteiten aan te bieden om er een onvergetelijk sportjaar van te maken.

Houd de kalender in de gaten om te weten wanneer welke IFB wedstrijden plaatsvinden of wanneer we andere events organiseren. Noteer 22 en 23 oktober 2024 goed in je agenda want dan vindt de 24 urenloop plaats, zo kunnen we op jullie rekenen als lopers en supporters! We willen die felbegeerde troffee namelijk voor de 6e keer op rij in de wacht slepen!

Heb je nog vragen dan kan je ons altijd contacteren op sport@apolloon.org.
Als je interesse hebt om ons een handje te helpen of mee op de achtergrond te werken bij onze evenementen, stuur dan zeker een berichtje naar Ine Borry, Sarah Hermans of Pauline Talpaert en dan voegen zijn jou toe aan de werkgroep sport.

Ben je iemand die graag eens gaat lopen, maar liever niet alleen? Of ben je gewoonweg sportief, graag op de hoogte van evenementen en/of wil je wel eens meedoen aan een studie? Voeg je dan zeker toe in onze Apolloopt groep om loopmaatjes te vinden en op de hoogte te blijven van onze sportieve plannen.