[divider_line]

AMMA werd meer dan 65 jaar geleden door de zorgverleners zelf opgericht, om zich – samen – beter te beschermen tegen hun beroeps- en privé-risico’s. AMMA is een onderlinge verzekeringsonderneming en wordt beheerd door zorgverleners, in samenwerking met verzekeringsspecialisten.

 AMMA werkt zonder winstbejag en biedt haar verzekerden- sociëtarissen kwalitatieve contracten, aangepast aan hun specifieke behoeften. Vandaag vertrouwen meer dan 35.000 leden van het (para)medisch korps, evenals honderden instellingen, ziekenhuizen en verenigingen op de bescherming en ervaring van AMMA.

AMMA beseft maar al te goed dat u als startend zorgverlener nog niet over een groot budget beschikt. Een aantal verzekeringen zijn echter wel verplicht – b.v. uw burgerlijke aansprakelijkheid auto – of ten zeerste aan te raden – b.v. burgerlijke aansprakelijkheid beroeps- en privéleven of het gewaarborgd inkomen.

Onze STARTPLUS formule biedt u de mogelijkheid om kwalitatieve verzekeringen af te sluiten aan prijzen die aan uw budget zijn aangepast. Zo geniet u meteen van een adequate bescherming en neemt u geen enkel risico voor uw carrière. Als starter ontvangt u heel wat voordelen en kortingen.

Om van onze STARTPLUS voordelen te kunnen genieten, moet u zelfs niet alle verzekeringen uit het STARTPLUS pakket nemen.

Bovendien zijn al onze polissen jaarlijks opzegbaar, ongeacht het feit of u van een gratis dekking of van een belangrijke korting geniet. Wij willen u immers elk jaar tevreden stellen ! Dus waarom voor een andere verzekeringsonderneming kiezen, als u zich bij AMMA in alle vertrouwen kan verzekeren bij uw collega-zorgverleners ? Zij weten toch immers het best welke verzekeringen bij u passen !

De STARTPLUS kortingen gelden tot 12 maanden na het behalen van uw diploma. Reden te meer om er nú van te genieten.

Meer informatie over deze voordelen en kortingen vindt u op www.amma.be/starters