Bezig met het laden van Events

« Alle Events

  • Dit event is voorbij.

Verkoop kaarten beiaardcantus

20 maart, 2017 20:00 - 23:00

€15

De beiaardcantus vindt na 3 lange jaren weer plaats in Leuven op het Ladeuzeplein. Voor één keer kan je in het midden van de stad je keel wagenwijd open zetten en het Io Vivat meezingen onder begeleiding van de beiaard.

Wil je daar graag bij zijn, dan moet je op voorhand kaarten kopen.

----------------------------------Hoe doe je dat?----------------------------------

-- Maandag 20 maart zal om 20u de kaartenverkoop starten aan ons secretariaat. De prijs van een kaart bedraagt €15.

-- Niemand zal voorrang genieten: leden noch praesidium. Belangrijk is dat de rij begint aan de branddeuren (naast de zijingang van Alma 3); iedereen dat wacht binnen in de hal staat niet 'in de rij'.

-- We mogen 165 kaarten verkopen, dus heeft het geen zin om een eindeloze rij te vormen. Aan het begin van de verkoop zullen er nummertjes worden uitgedeeld. Er zijn net zoveel nummertjes als we kaarten hebben. Het weggaan uit de rij betekent het verlies van je nummertje. Er zullen willekeurige controles worden gehouden. Plaspauzes zijn uiteraard wel toegestaan.

-- Kaarten zullen enkel verkocht worden aan FaBeR-studenten. Adhv je studentenkaart zal dat gecontroleerd worden. Ben je niet zeker of je bij ons kaarten kan kopen kan je via een online tool van LOKO controleren of dat het geval is.

-- Elke persoon kan maximum 2 kaarten kopen; één voor zichzelf en één voor zijn/haar vriend(in) die tevens ook aan de FaBeR moet studeren (zie hierboven). Voor elke kaart moet een studentenkaart voorgelegd worden.

-- Bij het kopen van de kaarten wordt je studentennummer op de kaart geschreven en is dat dus een persoonlijke kaart. Zelf doorverkopen is niet mogelijk, maar LOKO organiseert een moment waar dat het wel mogelijk is. Het is dus ook belangrijk dat je op de bewuste dag je studentenkaart meeneemt voor controle.

-- De verkoop zal eindigen als er één van de volgende dingen gebeurt: (1) Alle kaarten zijn verkocht. (2) Er is vier uur na de start van de verkoop geen rij meer. (3) Er is een half uur lang geen enkele kaart verkocht.

Details

Datum:
20 maart, 2017
Tijd:
20:00 - 23:00
Kost:
€15
Event categorie:
Website:
www.apolloon.org

Organisator

Feest
E-mail
feest@apolloon.org