Bezig met het laden van Events

« Alle Events

  • Dit event is voorbij.

Toneel: De getemde feeks

15 maart, 2017 20:00 - 22:00

€4 – €5

15 en 16 maart nemen Apolloon en Chemika samen deel aan het interfacultair theater festival met het toneelstuk 'De getemde Feeks'.

CAST Michèle Moris, Flip De Jong, Kevin Vanaerschodt, Elise Melis, Wim De Wandeler, Lore De Valck & Kyra Bouillon

DE GETEMDE FEEKS
Daarnet – of was het al langer geleden – was er in Verona – of was het nu in Padua – een rijke familie met twee uitermate huwbare dochters. De jongste, Bianca, zou (als ze maar wat meer van wiskunde afwist) meer aanbidders kunnen tellen dan diamanten aan haar verlovingsringen: Gremio, Lucentio, Tranio misschien ook, en mogelijks zelfs Othello. Maar zij mag pas trouwen nadat de oudste, Katarina, helemaal gesetteld is. Die Kate is evenwel geen kat om zonder tang te pakken! Weet wat ze wil en weigert wat haar niet zint! Bovendien: Master vechtkunsten en een stevige reputatie als feeksachtig moordwijf. Hoge beloningen voor wie haar kan temmen! Wie waagt zijn kans? Een macho? Een magiër? Een moderne man? Misschien zelfs… Petruchio!

Wij vertrokken van het bestaande verhaal, gingen ten rade bij Shakespeare zelf en brengen jullie graag onze eigen versie van De getemde feeks. (Al was er wel één in het gezelschap die liever Hamlet speelt.)

Een klein voorproefje van dit stuk zal al te zien zijn op de openingsavond 14 maart in 30cc. Meer info hierover op de website: http://iftf.be/

Details

Datum:
15 maart, 2017
Tijd:
20:00 - 22:00
Kost:
€4 – €5
Website:
www.apolloon.org

Locatie

De Koelisse
Steengroevelaan 3
Heverlee, 3001 België
+ Google Maps