Bezig met het laden van Events

« Alle Events

  • Dit event is voorbij.

Speeddate

14 februari, 2017 20:00 - 23:00

Heb je geen zin meer om te wachten op je prins op het witte paard? Of ben je te lui om je prinses te redden uit die hoge toren? Dan hebben wij een oplossing… KLA, Pauscollege en Apolloon hebben de handen in elkaar geslagen en hebben in samenwerking met de heer Cupido een magische avond vol liefde, romantiek en schoonheid voor jullie in petto. Op dinsdag 14 februari zal het pauscollege volledig in teken staan van L’AMOURRRRRR!!
Wij presenteren jullie dan ook een lekkere klassieke speeddate. Want kom op, Tinder is zo 2016…

Wij verzekeren jullie dat in een paar luttele minuutjes de vonk al snel kan overslaan! Iedereen weet dan ook dat de sexy meisjes van KLA, de gespierde boys en sportieve meisjes van Apolloon en de charmante jongens van het pauscollege de beste catch zijn…
Trek dus je mooiste outfit aan en zak 14 februari af naar het pauscollege om een Valentijn te beleven om nooit meer te vergeten!

Love will be in the air

Cupido heeft jammer genoeg te weinig pijlen om voor iédereen een perfecte match te vinden. Daarom is er een maximum aantal inschrijvingen per kring om alles leuk gelijk te houden. 15 jongens van het pauscollege, 15 meisjes van KLA en 10 jongens en 10 meisjes van Apolloon mogen hun Temptation Island verleidingskunsten bovenhalen!

Details

Datum:
14 februari, 2017
Tijd:
20:00 - 23:00
Event categorieën:
,

Locatie

Pausbar
Hogeschoolplein 3
Leuven, 3000