Bezig met het laden van Events

« Alle Events

  • Dit event is voorbij.

Openingsevent voor de eerstejaars

25 september, 2017

Tussen alle infosessies door, kan je bij Apolloon terecht voor de voorbereidingen van het echte studentenleven!

Vanaf 12u geven wij een rondleiding, bieden wij een lekker middagmaal aan en last but not least: je kan je al meteen inschrijven als volwaardig Apolloonlid! Met dit statuut ben je capabel om goedkoper te drinken/feesten/cursussen te kopen… Noem maar op! Twijfel dus niet en schaf een lidkaart aan, zonder dat loop je verloren op ons geliefde sportkot. Voor de mensen die nog altijd denken dat ze dit niet per se moeten doen: er zijn 2 verschillende goodiebags met tal van voedsel, drank, gadgets en kortingsbonnen die in heel Leuven kunnen besteed worden.

Andere informatie over de eerstejaarsevenementen en de doop, zullen dan ook ruimschoots aan bod komen! Net zoals er al een initiatie wordt gegeven van de 24-urenloop, geïnteresseerden mogen altijd zelf een rondje het volle pond geven!

Ook krijgen jullie de mogelijkheid om een echte Apolloontrui aan te schaffen. Dit zijn de hemelsblauwe truien die elk, maar dan ook elke sportkotter met trots tijdens en na zijn carriere in Leuven en omstreken showt!

Na de infosessie van 16u, kan je bij ons ook terecht voor een hapje en een drankje tegen studentikoze prijzen met wat chillmuziek op de achtergrond! Dit is de ideale manier om je medestudenten en het huidige praesidium wat te leren kennen en al vrienden te zoeken om ‘s avonds samen naar het gratis vat in De Sportzak (a.k.a. de zak) te komen. Ja, je leest het goed, er is gratis bier.

Details

Datum:
25 september, 2017
Event categorie:

Locatie

Universitair Sportcentrum Leuven
Tervuursevest 101
Heverlee, België
+ Google Maps