Bezig met het laden van Events

« Alle Events

  • Dit event is voorbij.

Legerfeestje

15 november, 2016 22:00 - 05:00

"Wat is er aan de hand met de wereld? Waar gaan we naartoe?", heb ik dikwijls gehoord de afgelopen week. Veel mensen die vrezen voor het ontstaan van grote oorlogen die worden uitgelokt door onze Amerikaanse vriend en tevens leider Trump.

De economie binnen Europa dreigt drastisch te gaan dalen en de politieke wereld staat in rep en roer. Zelfs onze lieve eigen Pol&Soc studentjes die in tranen barsten tijdens de les...

Wij, rasechte Apolloniërs, zien hier enkel het positieve van in! Moest het zover komen en de wereld staat op barsten hebben wij onze eigen schuilkelder! Deze plaats staat garant voor feest, plezier, vrolijke momenten, naakte momenten EN ... Emotie. Het is meermaals gebeurd dat onze kelder mee begon te huilen en vocht verloor van ontroering door de leuke tijd die jullie daar beleven of beleefd hebben.

Daarom lieve mensen, openen we aanstaande dinsdag de deuren om te laten zien dat de Apolloonse soldaten wel méér gewoon zijn dan een verkiezing aan de overkant van de oceaan die de wereld zou veranderen!

PROMO:

  • Jägerbomb €2,5
  • Black Jerry (beroemde Apolloonse soldaat) €1

Laat ons drinken zoals de wereld nog nooit gedronken heeft!
Laat ons feesten zoals de wereld nog nooit gefeest heeft!
Laat ons onszelf zijn zoals de wereld nog nooit zichzelf is geweest!

Lieve soldaten, Sportzak out! (Sportzak drops mic)

Details

Datum:
15 november, 2016
Tijd:
22:00 - 05:00
Event categorie:

Locatie

De Sportzak
Tervuursevest 60
Leuven, Vlaams-Brabant 3000
+ Google Maps

Organisator

De Sportzak
E-mail
sportzak@apolloon.org