Bezig met het laden van Events

« Alle Events

  • Dit event is voorbij.

Interprovinciezuip

28 november, 2017 22:00 - 23:59

Toen den Hertog Jan kwam varen
Te peer parmant, al triomfant…
We kennen het allemaal wel, die strijd der provincies wanneer op een cantus het lied van Hertog Jan wordt ingezet door Vlaams Brabant.
Maar deze keer wordt de strijd ergens anders gestreden, namelijk in de mooiste kelder van heel Leuven en omstreken. Strijd mee met jouw provincie voor de overwinning!

Zal Antwerpen evenveel bier kunnen verzetten als ze echt beweren? Drinken die mannen en vrouwen van Limburg even traag als ze spreken? Word de West-Vlamingen opnieuw in de zee gesmeten of zijn zij diegene die bier in hun keelgat gaan smijten? Of gaan die Hollanders de Belgen eens leren hoe je echt moet drinken? We zullen het allemaal te weten komen op 28 november.

Klinkt deze avond ook als muziek in jouw oren of wil je deze strijd gewoon niet missen, kom dan zeker naar de zak! Ook de mensen die niet staan te springen om zich kapot te zuipen: Vergeet niet dat we naast deze helse strijd allemaal vrienden zijn en dat we dus net zoals het lied van Hertog Jan ook de zak gezellig samen zullen afsluiten. Iedereen is dus meer dan welkom!

PROMO’S:
Meter bier: 10 euro
Meter vodka red bull: 15 euro

Facebookevenement hier te vinden

Details

Datum:
28 november, 2017
Tijd:
22:00 - 23:59
Event categorie:

Locatie

De Sportzak
Tervuursevest 60
Leuven, Vlaams-Brabant 3000
+ Google Maps