Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Apolloon goes to The Village

10 september, 2017 21:00 - 16 september, 2017 16:00

"Roadsurfing 2016 was echt vet!"

Enkele kilometers van Barcelona, verscholen tussen de duinen van de Middellandse Zee liggen een verlaten camping & golfterrein die in september omgetoverd worden tot Village du Soleil.

Dit spectaculaire dorp zal een hele week lang het decor vormen van het eerste en grootste Belgische festival op buitenlandse bodem.
De line-up van dit festival is dan ook helemaal in de belgische driekleur gehuld. Topartiesten van Belgische bodem komen de pannen van het dak spelen!

Op 3 verschillende locaties worden stages gebouwd: In the Village (Pool Stage), Op het strand (Beach Stage) en op de festivalsite (Live Stage) Vanaf de namiddag tot in de vroege uurtjes zijn er de hele week lang optredens gepland zowel op het strand als in ons festivaldorp.

Naast de dagelijkse optredens zijn er in the village nog tal van activiteiten te beleven. De watersporten gaan door op zee of in de rivier die langs the village stroomt. Vanuit the village worden roadtrips georganiseerd naar onder andere Barcelona & Girona.

Alle info & inschrijvingen op http://village.routedusoleil.org/

PS: Apolloon zal haar eigen district krijgen in dit zalige dorpje. Daarnaast zal er ook een cantus zijn vlak aan 't strand in een hopelijk stralend zonnetje. Als allerlaatste toetje krijgen we ook nog onze eigen Apolloon marcel cadeau!

Details

Start:
10 september, 2017 21:00
End:
16 september, 2017 16:00

Venue

Le Village du Soleil
Carrer Martinet
Pals, Catalonië Spanje
+ Google Map