Dit academiejaar is het 75e werkingsjaar voor Apolloon en dat kan niet anders dan gevierd worden. Wolf (praesidium 2018-2019) heeft al vele dingen verwezenlijkt die ‘Apolloon’ uitschreeuwen. Het winnen van de 24 Urenloop, legendarische zakavonden, vertegenwoordiging, een prachtig Galabal en zoveel meer.

Apolloon, Ancien Gamesday en Alloreki willen graag iedereen bedanken die ook maar iets te maken heeft met onze prachtige en goed gevulde geschiedenis én toekomst. Daarom organiseren we in mei verschillende activiteiten, puur als bedanking en om je nog eens dat supergevoel te geven dat het Sportkot ons altijd geeft.

Voor de Anciens onder ons is het het belangrijkste om zaterdag 18 mei 2019 vrij te houden in de agenda en desnoods zelfs vrij te maken. Studenten plannen best ook donderdag 16 en vrijdagavond 17 mei 2019 nog niet te vol.

Donderdag 16 mei

De festiviteiten starten we met….een feestje. Niet zo maar een feestje, maar een DIK FEESTJE!! We zakken af naar de Waaiberg waar op goeie beats de benen van ons lijf dansen.

Facebook event

Vrijdag 17 mei

Om ervoor te zorgen dat je jezelf niet verveelt op de vrijdagavond voor Apolloon 75 zorgen we voor gezelligheid met een hapje, drankje én gelach! De Comedy Night is open voor iedereen.

Facebook event

Zaterdag 18 mei

Gamesday
10u - 15.30u

Naar ondertussen jaarlijkse traditie vindt er zich de Gamesday plaats op het Sportkot. Opgedeeld in twee competities (competitief, recreatief) strijd je samen met 4 ploegmakkers in diverse sporten voor de titel van beste all-round team.

Zowel studenten- als ancienteams zijn toegelaten.

Op de middag zijn er broodjes voorzien voor de deelnemers. Toeschouwers kunnen ter plaatste een broodje kopen.

 

Festival
15.30u - 22u

Naast bewegen in functie van sport weet een echte Sportkotter ook zijn/haar benen los te smijten op aanstekelijke muziek en chille beats.

Aansluitend aan de Gamesday zorgen wij reeds voor een festivalgevoel met een combo van live muziek en DJ’s. Neem daarbij nog wat zon, groen gras en een fris pintje in de hand en je waant jezelf al zo in de zomer!

Wij voorzien ook eten ter plaatse zodat er nooit een lege maag is.

Houd zeker het Facebook evenement en deze pagina in de gaten voor updates omtrent de artiesten. We kunnen al zeker beloven dat het fantastisch wordt!

De Sportzak
22u - ...u

Menig goeie verhalen starten of eindigen in De Sportzak (bij de Sportkotter gekend als de Zak) We gaan deze keer gaan voor dat laatste. Ja hoor, we zullen de magische krachten van de Zak nog eens loslaten op iedereen.

Na reeds een prachtige dag gehad te hebben op het Sportkot verplaatsen we het feestje naar de Zak waar de échte Sportkotters nog eens kunnen laten zien wat ze in hun mars hebben.

Hier geldt nog steeds het Zakgebod: “Tot slot een goede raad, de Zak blijft open tot ‘s morgens laat!”