Wij vragen u om vooraf gratis te registreren en in te schrijven voor een eventuele infosessie.

Hieronder vindt u een beknopte uitleg over de verschillende infosessies:

Defensie rekruteert

Dit jaar rekruteert Defensie 1160 nieuwe medewerkers. Naast militaire specialisten zoekt Defensie ook een aantal kandidaten die reeds beschikken over een bachelor- of masterdiploma in een bepaalde specialiteit. Zo zoekt Defensie momenteel bachelors lichamelijke opvoeding voor de functie van Onderofficier Physical Training Instructor. Na een korte militaire opleiding kunnen deze specialisten bij Defensie dan een carrière uitbouwen binnen hun specialiteit.

Amma

AMMA, marktleider medische beroepsaansprakelijkheid, verzekert vandaag ruim 40.000 zorgverstrekkers tegen hun beroeps- én privérisico’s.

Amma zal het tijdens de infosessie hebben over de medische beroepsaansprakelijkheid van een kinesist.

 

Bryo - Wie ben ik als ondernemer?

Ondernemen vraagt vaak veel van een mens, daarom is het superbelangrijk dat je bij aanvang de juiste vragen stelt. Ook over jezelf.

Wie ben ik? Waar ben ik goed in? Wat zijn m’n passies? Wat wil ik bereiken?

 In deze workshop word je met dit soort vragen geconfronteerd. Verder gaan we ook in op de “The Golden Circle” van Simon Sinek: https://www.youtube.com/watch?v=l5Tw0PGcyN0

 

UZ Leuven - Kinesitherapie in het grootste academische ziekenhuis in België

Tijdens de infosessie wordt er toegespitst op de inhoudelijke mogelijkheden als kinesitherapeut binnen UZ Leuven met specifieke uitleg over de functiedifferentiatie, het competentiecentrum en de uiteenlopende werkplekmogelijkheden binnen UZ Leuven. Daarnaast komt de algemene structuur van kinesitherapie aan bod en hoe je een eventuele loopbaan in UZ Leuven kan uitbouwen.

 

Cravat & High 5 - Sports Event & Brand Activation

Zin in een stage/carrière als sport event manager of om mee te komen draaien op festivals, (sport)events of sampling acties?

Cravat & High 5 komt meer informatie geven over wat jij als sportkotter bij hen kan betekenen.

 

Curalia

Curalia is een verzekeraar die alles aanbied zowel van auto verzekering tot beroepsaansprakelijkheid. Ze helpen je ook verder met pensioensparen en je carrière.

Daarom zal Curalia tijdens de infosessie meer informatie verschaffen over pensioensparen.

 

 

Hercules Trophy

De infosessie zal gegeven worden door Yves Vekemans, CEO van Herculean, en zal vooral gaan over crew, stagiair, coach of projectmanager worden bij Herculean.

Er wordt uitgelegd wat Herculean precies doet en wat er wordt verwacht van de crew, stagiairs, coaches of projectmanagers.

 

Functional Training Network

Is functional training je passie, maar weet je niet goed hoe je hiervan je beroep kan maken.

Zit jij met deze vragen en wil je meer weten kom dan zeker langs naar de infosessie.

 

Amonis

Amonis zorgt voor meer sociale en financiële zekerheid in uw leven. Ze bieden een – fiscaal interessant! - aanvullend pensioen en dekkingen bij arbeidsongeschiktheid, overlijden, invaliditeit, moederschap en afhankelijkheid. Bescherming voor nu en voor later dus!

Amonis zal het tijdens de infosessie hebben over sociale en financiële zekerheid van een zelfstandige.

 

Inschrijven kan u via onderstaande link.

Ben je benieuwd welke bedrijven er nog komen voor onze jobbeurs? Bekijk dan HIER welke bedrijven er aanwezig zullen zijn.